Felgi i opony na zimę
Felgi i opony na zimę
Cześć,
od niecałego miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem emki i powoli szykuję auto na zimę. Zastanawiam się nad kupnem felg i opon, czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami. Głównie chodzi mi czy da się i nie lepiej jest kupić jakiś mniejszy rozmiar felgi i opony od tych standardowych na zimę?
od niecałego miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem emki i powoli szykuję auto na zimę. Zastanawiam się nad kupnem felg i opon, czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami. Głównie chodzi mi czy da się i nie lepiej jest kupić jakiś mniejszy rozmiar felgi i opony od tych standardowych na zimę?
Re: Felgi i opony na zimę
Witam,ja uzywam 17" na zime a dokladnie Dunlop Sport 3d 225/55/17 I jestem zadowolony,biez pod uwage to ze Zima w sniegu nie widzisz wielu rzeczy pod nim np.krawezniki,kamienie ktore normalnie bys ominol .
Taka opona jest znacznie wygodniejsza na zime,takie jest moje zdanie.
Taka opona jest znacznie wygodniejsza na zime,takie jest moje zdanie.
cristek
na jakiej feldze masz zalozone opony? chodzi mi o styling i rozmiar?
nie ociera na profilu 55?
myslalem o 18 i 255 na tyl ale ponoc to masakra jezeli chodzi o jazde i chyba kupie jakies 17 cali
nie ociera na profilu 55?
myslalem o 18 i 255 na tyl ale ponoc to masakra jezeli chodzi o jazde i chyba kupie jakies 17 cali
Felgi mam z e60 bo mi zostaly po poprzedniej Bmce,chcialem zmieniac na 17-tki od m3 ale ktos na forum mi doradzil zeby sprobowac zalozyc te co mam I jest ok.
Przednie kola wystaja troche wiecej niz normalnie ze wzgledu na inne ET ale nic nie obciera wiec jest ok.
Przednie kola wystaja troche wiecej niz normalnie ze wzgledu na inne ET ale nic nie obciera wiec jest ok.
cristek
kolega ma i ciska na stalówkach co roku
Podpinam sie pod temat.
Czy zestaw opon 235/40/18 będzie ok na seryjną felgę M3?
Wszystkie 4 takie same.
Czy zestaw opon 235/40/18 będzie ok na seryjną felgę M3?
Wszystkie 4 takie same.
http://www.illume.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolego, powinno być ok